Actievoorwaarden

In het volgende gedeelte worden de regels uitgelegd die gelden voor tombola acties.

Nieuwe spelers

Nieuwe speler eerste storting bonus voorwaarden

 • Spelers krijgen een bonus van 200% boven op hun eerste storting tot een maximum van €25. De minimale eerste storting is €10. Een speler die bijvoorbeeld €10 stort, ontvangt €20 bonusgeld van tombola. Een speler die het maximale bedrag van €25 stort, ontvangt €50 bonusgeld van tombola.
 • Alleen spelers van 24 jaar en ouder komen in aanmerking voor een bonus.
 • Spelers kunnen meer dan €25 storten, maar bonusgeld wordt alleen toegepast op de eerste €25.
 • Echt geld wordt eerst ingezet totdat het allemaal is gebruikt, daarna wordt bonusgeld ingezet.
 • Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers die een storting doen.
 • Deze aanbieding wordt alleen toegekend op de eerste storting van een speler.
 • De spelers MOETEN de bonus accepteren terwijl ze een eerste storting doen.
 • Bonusgelden kunnen nooit worden opgenomen.
 • Elke ongebruikte bonus wordt opgeheven bij het sluiten van een account.
 • Deze promotie is beperkt tot één per tombola-account.
 • De organisator behoudt zich recht om een aanbieding aan een speler om welke reden dan ook te weigeren of om een aanbieding op elk moment in te trekken. Er wordt geen correspondentie gevoerd.
 • De standaard bonus geld voorwaarden zijn van toepassing.

Promotionele winsten en games

Promoties zijn beschikbaar voor alle geregistreerde spelers en vallen onder de algemene voorwaarden van tombola.nl. tombola behoudt het recht om promoties op elk moment te wijzigen of te annuleren vanwege illegale activiteiten van derden, technische problemen en/of andere oorzaken buiten onze controle.

In het geval dat we, als onderdeel van een promotiecampagne of wedstrijd, een bedrag bijschrijven op een rekening die op uw naam is geregistreerd, behouden wij ons het recht voor om dergelijke ongebruikte bedragen terug te vorderen in het geval dat u geen toegang krijgt tot of geen gebruik maakt van die rekening tijdens een periode van zes maanden. Ongeacht waar de spelers in de wereld wonen, streeft tombola ernaar om alle promotionele prijzen en gewonnen prijzen te bezorgen op de geregistreerde adresbestemming of het gevraagde adres van de prijswinnaar. tombola behoudt zich het recht voor om een alternatieve prijs van vergelijkbare waarde (inclusief een financiële tegenprestatie) aan te bieden als het onpraktisch of illegaal is om de betreffende prijs te bezorgen in het betreffende land van de speler.

Promotiespellen en gegarandeerde prijzen.

Als een gegarandeerde promotiewinst wordt gesplitst, wint elke speler een evenredig deel van de gegarandeerde prijs in verhouding tot hun aandeel. Elke speler die het spel met het vereiste aantal nummers vult, krijgt de jackpot. De jackpot kan gedeeld worden.

In het onwaarschijnlijke geval dat een promotioneel spel niet werkt of niet wordt gespeeld zoals bedoeld, als gevolg van tombola-problemen, zal er alles aan worden gedaan om de situatie te verhelpen en recht te zetten.

Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor technische problemen die de speler heeft waardoor hij niet kan deelnemen.

OK
Annuleren