Dé grootste bingosite van Nederland!
Kosmos

Hoe speel je Las Vegas?

Bezoek Las Vegas en kom van alles tegen wat met deze gokstad te maken heeft. Je kunt met de klavertjes vier andere symbolen vervangen en de hoefijzers dienen als scatter symbool. De gokkast heeft 5 rollen en 3 rijen met maximaal 20 winlijnen en lekker veel bonusspellen.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Las Vegas gaat spelen!

Las Vegas in het kort

Las Vegas is een door tombola exclusief ontwikkeld spel. Het heeft een thema dat gerelateerd is aan de wereldberoemde gokstad Las Vegas en biedt drie bonusspellen. De gokkast heeft een  uitkeringspercentage (RTP) van 98% en een gemiddelde volatiliteit, wat het een aantrekkelijk spel maakt voor spelers die graag wat langere sessies spelen.

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Het basisspel van de Las Vegas gokkast staat in het begin ingesteld op een lage inzet van €0,05. Klik op de – of + knop om de inzet te wijzigen. De ‘Koop’ knop laat de rollen draaien om een combinatie te vormen. Met laag uitbetalende symbolen moet je er drie of meer op rij hebben. De premium symbolen leveren al prijs op bij twee op rij. De gokkast Las Vegas is uniek in haar soort als het aankomt op de bonusrondes. Dit spel komt met maar liefst drie rondes om te activeren voor extra prijzen.

Als je Las Vegas opent bij tombola dan is de inzet ingesteld op 5 eurocent. Deze inzet is instelbaar 5, 10, 20, 50 eurocent, 1 euro of 2 euro. Onder de rollen klik je op het min- of plusicoontje om deze per beurt te wijzigen. Klik op de grote rode ‘Koop’ knop in het midden om de rollen te laten draaien.

Las Vegas spelen

Symbolen & Uitbetalingen

Op de Las Vegas gokkast zijn veel klassieke fruitsymbolen op de rollen geplaatst. Vorm combinaties met de welbekende kersen, sinaasappels, perziken, aubergines, citroenen, BAR-symbolen, bellen en zevens. Het klavertje vier is een wild symbool en tegelijkertijd het meeste waard.

De BAR, bellen en zevens zijn meer geld waard dan de fruitsymbolen. Het wild symbool kan tot 500x je inzet opleveren met vijf opeenvolgend. Verder is er nog een hoefijzer dat als scatter dient en op elke willekeurige positie terecht kan komen voor een prijs.

bonusronde1

Als er drie bonussymbolen op opeenvolgende rollen verschijnen, wordt er een bonusronde geactiveerd. Kies tijdens de bonusronde één symbool uit om je prijs te onthullen, deze zal je inzet vermenigvuldigen.

bonusronde2

Om het bonusspel te spelen zul je het hoofdspel verlaten. Het tegelijkertijd activeren van de bonussymbolen op 2 verschillende winlijnen voegt een 2x vermenigvuldiger toe aan je bonusronde.

bonusronde3

Drie van deze bonussymbolen activeren een bonusspel. Om het bonusspel te spelen zul je het hoofdspel verlaten. Het is ook mogelijk om de bonussymbolen op 3 verschillende winlijnen tegelijk te activeren, dit voegt een 3x vermenigvuldiger toe.

Wild

Het wild-symbool kan elk symbool vervangen behalve het scatter- of bonussymbool om een winlijn te creëren. Het wild-symbool kan op elke rol verschijnen.

Scatter

Dit symbool kan op elke rol verschijnen om een winlijn te creëren. Winsten behaald door een scatter symbool worden opgeteld bij andere winsten.

Las Vegas bonusspel

De Las Vegas gokkast heeft drie bonusspellen. Het zijn stuk voor stuk spellen waar je prijzen zelf mag onthullen. Wanneer je een bonusspel tegelijkertijd activeert met een ander bonusspel, wordt er een 2x vermenigvuldiger toegevoegd aan de bonusronde. Mocht je met de bonussymbolen op drie verschillende winlijnen een bonus activeren, dan wordt er een 3x vermenigvuldiger toegevoegd.

Bonusspel 1

Bonusspel 1

Met drie rode fiches wordt er een bonus geactiveerd. Tijdens deze bonus mag je 1 symbool kiezen om een prijs te onthullen. De maximale winst voor deze bonus bedraagt 14x je inzet.

Bonusspel 2

Bonusspel 2

Met drie speelkaarten met een gokkast erop afgebeeld start je een bonusspel. Met deze bonus kun je kiezen uit drie gesloten kaarten. Wanneer je een rode kaart trekt, mag je verder spelen en ontvang je een uitbetaling die vermenigvuldigd is met het nummer op de kaart. Met een zwarte kaart is het bonusspel ten einde. Win tot maximaal 50x je inzet met deze bonus.

Bonusspel 2

Bonusspel 3

Met drie opgestapelde azen start je een leuk bonusspel. In het spel onthul je zes speelkaarten. Wanneer een combinatie overeenkomt met een van de combinaties rechts in beeld, ontvang je een uitbetaling die aangegeven wordt. De bonusronde stopt zodra je 1 van de combinaties goed hebt. Met dit spel win je 10x tot maximaal 50x je inzet.

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 welkomstbonus*, stort je €25 dan krijg €50 extra bonusgeld! Zonder rondspeelvoorwaarden!  *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel