Dé grootste bingosite van Nederland!
Kosmos

Hoe speel je Heilige Steen?

Heilige Steen is exclusief te spelen bij tombola. In deze review kom je meer te weten over de beschikbare bonusrondes, scatter symbolen en een wild die als joker dient. Reis af naar Afrika en ontdek dit leuke spel.

Ben jij benieuwd hoe dit spel werkt? We vertellen je alles over de inzet, de symbolen, de uitbetalingen en het bonusspel. Zo ben je helemaal op de hoogte als je zelf Heilige Steen gaat spelen!

Heilige Steen in het kort

De gokkast Heilige Steen is gemaakt door spelmaker tombola. Hij heeft vijf rollen en drie rijen waarop je combinaties kunt vormen met symbolen die te maken hebben met een Afrikaans thema. Onder de rollen kun je zelf de inzet bepalen met de min- en plusknoppen.

Vanaf een lage inzet van € 0,05 spelen is mogelijk voor als je graag zonder veel risico deze online gokkast wilt uitproberen. Het is niet bepaald een gokkast voor highrollers omdat de maximale inzet € 2 is. Toch zal dat zal de pret niet drukken dankzij de potentiële hoofdprijs van 500 keer je inzet.

 

X

Voorbeeld 1

X

Voorbeeld 2

X

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op een raster van 5x3. De bedoeling is dat je een combinatie vormt met drie of meer symbolen van links naar rechts. Er zijn in totaal 20 winlijnen actief waardoor er genoeg opties zijn om een winst te behalen.

Een uitbetalingspercentage van 98% en een medium volatiliteit zijn een goede combinatie voor beginnende gokkers. Tombola betaalt spelers gemiddeld € 98 uit voor elke € 100 aan inzetten. Houd er rekening mee dat dit alleen op de lange termijn geldt en dat er op de korte termijn van alles mogelijk is – van lagere uitbetalingen tot veel hogere winsten.

 

Icoon Wild

Het wild-symbool kan op elke rol verschijnen en kan alle symbolen vervangen (behalve het scatter en het bonussymbool) om gaten in win-lijnen op te vullen.

Scatter

Het scatter-symbool kan op elke rol verschijnen om een win-lijn te creëren. Winsten behaald door een scatter symbool worden opgeteld bij andere winsten.

Bonus

De gratis spins-bonusronde wordt geactiveerd door een bonussymbool op rollen 1, 3 en 5 te krijgen.

Symbolen & Uitbetalingen

Veel van de symbolen van de Heilige Steen gokkast hebben te maken met het Afrikaanse thema. Op de rollen verschijnen symbolen zoals een schatkaart, een kompas en een kwast van een archeoloog. Er lijken artefacten gevonden te zijn. Dit kun je zien aan de terugkerende terracotta beschilderde kruik, ijzeren speerpunt en oude dolk. Naast deze standaard symbolen zijn er ook bonus symbolen beschikbaar op deze gokkast.

Er is een scatter symbool dat op willekeurige posities terecht kan komen om een uitbetaling te bieden naast de reguliere winst. Het scatter symbool herken je aan het Afrikaanse masker. De goudkleurige tiki-pilaar is een bonus symbool om gratis spins mee te verdienen. En heb je bijna een combinatie compleet? Dan is er het wild symbool dat je helpt combinaties vol te maken. Het wild symbool is een groenkleurig aapje, dat in de stijl van een Afrikaanse tiki lijkt getekend.

Inzetlijnen

Heilige Steen bonusspel

Het bonusspel van de Heilige Steen gokkast wordt geactiveerd door drie bonus symbolen: één op de eerste, één op de derde en één op de vijfde rol. Het bonussymbool is, zoals gezegd, goudgekleurd en goed te herkennen. Je wint 10 gratis spins en 20 keer de inzet waarmee je op dat moment speelt.

Tijdens gratis spins maak je kans op extra gratis spins met extra behaalde bonus symbolen.

  • 1 symbool biedt 1 gratis spin
  • 2 symbolen bieden 2 gratis spins
  • 3 symbolen bieden 3 gratis spins

Vervolgens kun je tijdens de gratis spins rondes meer kans maken met wild symbolen die eventuele combinaties compleet maken voor een extra winst. Nadat alle 10 gratis spins zijn gespeeld, keer je automatisch terug naar een hoofdspel waar je een tweede kans krijgt op nog meer gratis spins.

Hoe het werkt:

Draai je na een bonusspel op de Heilige Steen gokkast twee bonus symbolen? Dan krijg je een extra kans voor het ontvangen van 10 gratis spins. Kies uit drie symbolen, waarvan twee symbolen een prijs bevatten en één symbool de 10 gratis spins.

Bonus

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en pak je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 bonus*, stort maximaal €25 en krijg €50! *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (informatie klik hier). Speel Safari Bingo vanaf 4 januari!

Registreren