Dé grootste bingosite van Nederland!
Advent

Hoe speel je Advent?

Voor liefhebbers van online bingo is de de jaarlijkse tombola Advent Kalender een must. Je mag elke dag gratis een deurtje openmaken en je hebt dus elke dag prijs. Achter elk vakje zit een leuke verrassing, zoals speelgeld, mystery Full House prijzen bij bingo75 & bingo90 die dag, en nog meer grote prijzen. De kalender is er voor geregistreerde spelers van 1 t/m 24 december.

Advent in het kort

Advent is helemaal gratis voor geregistreerde spelers van tombola. Open elke dag een deurtje en ontvang leuke prijzen. Dit kan speelgeld zijn, geheime chat quiz en Full House prijzen of merchandise prijzen. Deurtjes kunnen alleen open gemaakt worden op de dag zelf. Mis dus geen dag anders is de actie gesloten.

 

Afbeelding 1

Voorbeeld 1

Afbeelding 2

Voorbeeld 2

Afbeelding 3

Voorbeeld 3

Inzet & Basisspel

Advent is helemaal gratis voor geregistreerde spelers van tombola. Er zijn dus geen stortings of inzet eisen. Open elke dag een deurtje en ontvang leuke prijzen. Dit kan speelgeld zijn, geheime chat quiz en Full House prijzen of merchandise prijzen.

 

Advent spelen

Uitbetalingen

De Advent Kalender heeft ook geldprijzen. Als je een deurtje opent met een teken win je een bedrag van minimaal €0,50. Geldprijzen staan de dag na het winnen voor 12:00 op het account van deelnemer. Let op: speler moet minimaal 24 jaar en ouder zijn, mag niet uitgesloten of in een tijdelijke speelpauze zijn op dag van uitbetalen.

Advent

Geldprijs

Advent

Mystery Full Houses

Advent

Mystery Chat Quiz

Advent

Speciale prijs

Advent Kalender

Met de Advent Kalender biedt tombola een overzichtelijk spel dat eenvoudig en gratis te spelen is - zelfs voor beginnende spelers. Er zijn geen inzet of stortings eisen nodig om mee te doen. Er zijn wel een paar voorwaarden zoals dat de deelnemer bij tombola geregistreert moet zijn en moet voldoen aan verschillende criteria zoals 24 jaar en ouder zijn.

Advent

Verbinding verbroken?

Mocht tijdens het spelen de internetverbinding wegvallen, dan zal het spel automatisch verder gaan op onze server en worden eventuele winsten uitbetaald. Als je weer verbonden bent kun je weer verder gaan met het spel. 

Als de internet verbinding verbroken wordt terwijl je een spel speelt waarin de bonusronde geactiveerd wordt, dan is deze pas te spelen als de internetverbinding weer is hersteld.

Storing?

Ben je lekker aan het spelen, maar loopt het spel plotseling vast? Dan kan het zijn dat er een storing is. Je behaalde prijzen worden dan gewoon uitbetaald. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als er een storing optreedt tijdens een bonusronde, dan kan je de volgende keer dat je inlogt terugkeren naar het gedeeltelijk voltooide spel. Je kan het spel afmaken op de desktop of app.

Registreer en ontvang je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 bonusgeld*, stort je €25 dan krijg je €50 bonusgeld! Eventuele winsten kunnen worden uitbetaald. Bonusgeld kan niet worden uitbetaald. *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel