Dé grootste bingosite van Nederland!

Speel deze leuke en exclusieve spellen alleen bij tombola!

Online Bingo

Online bingo spelen is net als bingo spelen in een buurthuis, kantine of club, maar met een paar belangrijke verschillen. Je kunt je online tickets automatisch laten markeren met 'auto-dab'! Zo mis je nooit een nummer. Zelfs als je geen automatische markering selecteert, weet je bij ons altijd meteen dat je een nummer gemist hebt en je hebt toch een prijs gewonnen.

Een andere grote bonus over het spelen van bingo online, zelfs als je thuis speelt: er is altijd iemand om mee te chatten in onze super vriendelijke Chat Kamers. In tegenstelling tot de stilte van een traditionele bingoclub, wordt praten aangemoedigd tijdens onze bingo spelen. We hebben altijd een leuke, aardige Chat Moderator in elke kamer om je te helpen als er iets is waar je niet zeker van bent.

Arcade Games

Speel arcade-games zoals je ze nog nooit gespeeld hebt! Met unieke versies van klassieke arcadefavorieten, exclusieve originele games en tal van leuke thema's om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Je kunt al spelen vanaf 5 cent tot 2 euro en er is een vriendelijke gemeenschap van spelers om gezellig mee te chatten.

De leukste acties

Er zijn altijd leuke bingo en arcade acties om aan mee te doen. Sommige acties zijn zelfs gratis zoals de Advent kalender, Kadootjes Maand of de maandelijkse Bonus Drop. Alle acties zijn beschikbaar vanaf 24 jaar of ouder.

Registreer en ontvang je Welkomstbonus!

Stort €10 en krijg €20 bonusgeld*, stort je €25 dan krijg je €50 bonusgeld! Eventuele winsten kunnen worden uitbetaald. Bonusgeld kan niet worden uitbetaald. *Alleen geldig voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar (bonusgeld info klik hier). Speel alle unieke Bingo en Arcade spellen alleen bij tombola! 

Speel