Download de tombola-app

Download de gratis tombola-app

Speel je graag bingo vanaf je mobiele telefoon? Download dan de gratis tombola-app en speel wanneer je maar wil. Chat en speel bingo vanaf je mobiel of tablet!

 

Installeer de Android-app

Het downloaden van onze Android-app is snel en eenvoudig! Volg gewoon deze eenvoudige stappen en begin binnen de kortste keren met spelen. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice. We zijn er altijd om je te helpen!

Stap 1
Ga naar de instellingen op je Android-smartphone en typ "Onbekende apps" in het zoekvenster. Druk vervolgens op "onbekende apps installeren" en geef je internet browser toestemming om apps uit onbekende bronnen te installeren.

Stap 2
Klik vervolgens hier om de app te downloaden. Als je de app gedownload hebt, klik je op installeren. Onze app is 100% veilig.

Bingo!
Je bent nu klaar om te spelen! Open de app en login om te spelen. Veel plezier!

 

Exclusieve spellen

Wij ontwikkelen al onze online bingospellen zelf om jou een unieke spelervaring te bieden. Ervaar daarom zelf verschillende manieren om bingo te spelen door de app te downloaden!

Veel plezier met de chat

Bij ons heb je gegarandeerd plezier. Doe mee aan onze leuke chatgesprekken met andere spelers en leer onze geweldige chatmoderators kennen. Wij hebben een snelle en gebruiksvriendelijke app ontwikkeld zo dat jij als speler kunt genieten van onze spellen in een omgeving die altijd veilig en verantwoord is.

  

OK
Annuleren