Dé grootste bingosite van Nederland!
Bingo Prijzen

Zomer Bingo

De zomervakantie staat voor de deur. Even de boel de boel laten en genieten van lekker weer, een verfrissende duik of even helemaal niets op de planning. Of je nu een vakantie ver van huis hebt of lekker in de buurt blijft, wat je vakantie helemaal af maakt is de Tombola zomerbingo.

Bingo speel je natuurlijk voor de prijzen, maar de gezelligheid bij bingo is minstens even belangrijk. Waar de meeste gokspelletjes juist een beetje solitair van aard zijn, is bingo bij uitstek geschikt voor een praatje.Bingo voor de gezelligheid

Bingo speel je natuurlijk voor de prijzen, maar de gezelligheid bij bingo is minstens even belangrijk. Waar de meeste gokspelletjes juist een beetje solitair van aard zijn, is bingo bij uitstek geschikt voor een praatje.

Bij Tombola wordt dat volledig gefaciliteerd. De chat wordt gemonitord en aangejaagd door Tombola medewerkers die gezelligheid en vrolijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Gelukkig doen de meeste bingo spelers vrolijk mee. Dat schept direct een ontspannen sfeer in de chat en maakt het spelen erg leuk. Het sociale aspect van bingo terwijl de ballen automatisch van de kaart gestreept worden, is wel wat Tombola uniek maakt.

Wanneer we dit vergelijken met de activiteit in de chats bij andere aanbieders van bingospellen, dan scoren deze op sociale interactie en Hollandse gezelligheid een stuk lager dan Tombola. We nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij de Zomerbingo van deze vergunde aanbieder.

Zelf een zomerbingo organiseren

Naast de zomerbingo’s vanTombola is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een zomerbingo te organiseren. Een superleuke activiteit voor op de camping of de zomerse buurtbarbecue. Je kunt een zomerbingo zo gek maken als je zelf wilt. Zowel qua spel als qua omkadering kun je veel kanten op. Hierbij een leuk voorbeeld:

 

Zomer bingo

 

Je kunt de bingo spelen met getallen, zoals Tombola dat doet, maar je kunt er ook wat extra vakantiegevoel in gooien door een cocktail bingo te organiseren waarbij er cocktails gemaakt worden en iedere cocktail afgestreept kan worden van de bingokaart.

Ook is het mogelijk om een zomerse muziekbingo te organiseren. Gezelligheid gegarandeerd met zomerse klanken en herkenbare liedjes.

Het allerbelangrijkste bij een zomerbingo is natuurlijk de sfeer en de aankleding. Ook als het buiten even niet zo zomers is, is het belangrijk dat de deelnemers aan de zomerbingo in zomerse sferen komen. Denk daarbij aan een hapje en een drankje, zomerse muziek en decoratie.

Bingoprijzen

Waar je bij Tombola gegarandeerd een Full House van € 175,- kunt winnen, kun je het prijzenpakket van een zelfgeorganiseerde bingo natuurlijk zo klein of zo groot maken als je zelf wilt. Belangrijk is dat de prijzen passen bij de aard van de bingo zodat de zomerse vibes ook na afloop van de bingo nog even bewaard blijven.

 

Hoe organiseer je een bingo?

Om een leuke zomerbingo te organiseren heb je een goed stukje PR nodig. Sommige mensen hebben nog altijd het idee dat bingo voornamelijk leuk is voor de ouderen onder ons. Wij weten natuurlijk beter. Vooral als je bingo deel uitmaakt van een breder programma zoals een buurt barbecue is het wel even belangrijk om goed uit te leggen wat de bedoeling is.

Bingokaarten maak je eenvoudig zelf via een van de online generators. Als je met getallen bingo gaat spelen geef je de range van de getallen in en dan worden de kaarten automatisch gemaakt op basis van het aantal vakjes dat je op de kaart wilt hebben.

Onze tip is om de kaarten niet te groot te maken. Wanneer een bingo teveel ronden duurt kan dat ten koste gaan van de fun. Zeker mensen die pech hebben en niet in de prijzen vallen gaan zich vervelen als de bingo te lang duurt.