Dé grootste bingosite van Nederland!
Playlist Bingo

Online Bingo met vrienden

Misschien speel je af en toe bingo bij tombola. Dan weet je hoe gezellig het is om met de andere deelnemers te chatten. Maar zou het niet veel leuker zijn als je ook je eigen vrienden bij dit online bingo spel betrekt?

Al je vrienden hebben natuurlijk een eigen telefoon. Ook zijn er vast wel vrienden die een tablet in huis hebben. Als jij ze uitnodigt voor een bingo avond bij jou thuis, kunnen ze naar keuze hun telefoon of tablet bij jou gebruiken. Allemaal tegelijk inloggen vanuit jouw huiskamer

Jij zorgt natuurlijk voor de benodigde chips, nootjes en diverse drankjes. Zo staat het online bingo feest met vrienden alvast stevig in de steigers.

Laat iedereen op een prettig tijdstip komen. Meestal is een uur of 8 ’s avonds een goed moment. Is iedereen bij jou geïnstalleerd, dan wordt het tijd voor de eerste ronde online bingo. Log met alle vrienden tegelijk in op hetzelfde bingo spel bij tombola en open allemaal je chat.

Bingo en nog meer plezier

Ben je eenmaal online met je vrienden, dan kom je op de chat vast al je bekende medespelers tegen. Bovendien kan het zo zijn dat jouw vrienden sommige van die medespelers ook al kennen. Vertel via de chat bij tombola gelijk aan iedereen wie er allemaal bij jou in de kamer zit. Zo weten de andere spelers gelijk wie er allemaal bij wie hoort en dat jullie gezamenlijk een feestje vieren.

Nu gaat het online bingo met vrienden spelen echt van start. Verheug jij je al op de vrolijke gezichten van jouw vrienden als ze bingo hebben? Ook kan het gebeuren dat jij zelf de gelukkige winnaar bent. Natuurlijk ‘roepen’ jullie dit vol plezier over de chat. Zo weten alle online medespelers dat jullie feest steeds vrolijker wordt. Bovendien is dit het ultieme moment om voor iedereen in jouw huiskamer een glas Champagne in te schenken.

Dansen, praten en de kring uitbreiden

Natuurlijk hoef je niet de hele tijd door te gaan met spelen. Nadat je een paar bingokaarten hebt uitgespeeld, kun je gezellig een pauze inlassen. Zet de muziek maar harder en misschien gaan er zelf wel wat voeten van de vloer. Zo hebben jullie de gelegenheid om met elkaar over van alles te praten en om het feest te laten uitgroeien tot een onvergetelijke avond of nacht.

Heb jij nog kennissen die niet op jouw feest zijn maar ook geregeld bij tombola spelen? Geef ze dan een seintje (bijvoorbeeld via WhatsApp) en nodig ze uit om online mee te spelen met jouw groep. Als jullie dan na een uurtje muziek weer met z’n allen inloggen, doen jouw kennissen vanuit hun eigen huis ook gezellig mee.

Zo breid je jouw online bingo met vrienden steeds verder uit. Een deel van de feestgangers zit in jouw huiskamer en een ander deel speelt vanuit hun eigen huis. Natuurlijk kan dit voor de anderen alsnog een leuke aanleiding zijn om ook naar jou toe te komen. Met hun telefoon of tablet kunnen ze immers net zo goed bij jou op tombola inloggen.

Online bingo met vrienden: het kan overal in 't land!

Bedenk trouwens dat online bingo met vrienden spelen niet per sé vanuit jouw huiskamer moet. Ook als jullie bijvoorbeeld met elkaar op vakantie in Nederland zijn, kan online bingo spelen bijdragen aan het vakantieplezier. Log in vanuit je hotelkamer of caravan en vertel alle andere deelnemers in de chat hoe gezellig jullie vakantie is. Zo zorgt online bingo met vrienden spelen voor extra pret tijdens jouw vakantie. Veel plezier!

Liever online bingo spelen? Bij tombola kom je een boel leuke bingospellen tegen. Er zijn wel tal van mogelijkheden, zoals Kadootjes Bingo en Donder Bingo. Aangezien je met de medespelers kunt chatten, kan het online net zo gezellig worden als wanneer je Bingo met vrienden speelt!