Dé grootste bingosite van Nederland!

Wat is bingo?

De basisprincipes van elk bingospel zijn hetzelfde; je koopt een ticket (een kaart met nummers). Je krijgt een pen, stift of 'dabber' (markeerstift) voor het afvinken van je nummers. Ogen naar beneden nu, het spel gaat beginnen!

Een nummer wordt afgeroepen door de bingo afroeper en als het nummer op je ticket staat, vink je het af. Als je alle nummers in een rij eerder afgevinkt hebt dan alle andere spelers, win je een één rij prijs. Het spel gaat dan verder, meestal voor een twee Rijen en dan een Volle Kaart. Een Volle Kaart of Full House betekent dat alle nummers op je ticket zijn afgestreept.

Je kunt een Jackpot winnen als je al je nummers binnen een bepaald aantal afroepen afgevinkt hebt voor alle andere spelers.

Waarom online bingo spelen bij tombola?

Wij zijn tombola, en we denken dat deel uitmaken van onze gezellige bingo gemeenschap gewoon geweldig is. Als je meer wilt weten over waarom je het beste bingo bij tombola zou kunnen spelen, lees dan verder.

We hebben een selectie van unieke games, een vriendelijke en gastvrije gemeenschap in onze chat. Ook hebben we 8 Chat Moderators die het erg leuk zouden vinden om je te verwelkomen. Bovendien zijn er een hoop maandelijkse promoties en natuurlijk vele prijzen te winnen!