Welkom bij tombola!

Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in Bingo waarbij het onze passie is geworden om spelers een unieke en leuke spelervaring aan te bieden middels zelfontwikkelde spellen.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot marktleiders in de landen waar we actief zijn (Engeland, Italië en Spanje). We hebben een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit, wat betekent dat we spellen op onze eigen servers kunnen aanbieden, in een beveiligde omgeving.

Behulpzaam

Heb je een vraag, suggestie of klacht? Of loop je ergens vast? Onze vriendelijke klantenservice zit voor je klaar. Zij helpen je graag verder via telefoon, live chat of e-mail.

Bingo

Wij zijn gestart als een familiebedrijf en begonnen in de jaren 50 met het drukken van bingotickets. Sinds 2006 bieden wij online Bingo aan. Dankzij Bingo hebben wij een echte community kunnen creëren waarin mensen plezier hebben op een verantwoorde manier.

Verantwoord

De community en verantwoord spelen staan bij ons op nummer 1. Wij streven dan ook naar het aanbieden van spellen waar spelers zonder al te veel geld uit te geven toch een leuke tijd hebben. Om je speelgedrag onder controle te houden is er Safeplay waar je tips en instellingen kunt vinden.

OK
Annuleren